Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda koskocaman ve solgunnın baskın evetğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya yardım fail dü renk olacaktır.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir üslup sulplabilir. Renkler ömürımızın süresince bizim esans halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

You birey email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve maden mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Yalabık ve alaka çeken bir gri tonu olan çil çil gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir keyif katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa yolı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği bugün bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir tarz katılabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aş damı ve banyo dekorasyonunda goldfix sağlam tercih etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda pak ve derneşik bir görünüm elde buyurmak isteseniz birlikte zahmetsiz kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi sömürmek bâtınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde antrasit renk tonları birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve erinçli bir zemin oluşturur. Bu kombinasyon aile sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Şimdi, sülale dekorasyonunda gri ile baş başa kullanabileceğiniz antrasit duvar boyas renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri ev bark dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, kellelayalım!

Antrasit rengi halı Antrasit, dar dekorasyonu ortamında bütün eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile olabildiğince kullanışlı ve bezemeli bir hayat vadiı tasarlayabilirsiniz.

Gri pembe konut dekorasyonu yardımıyla dümdüz ve aldatıcı enerjili bir ambiyans yapmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği temsil ederken vesair renklerle mükemmel bir uyum karınerisindedir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina eksiksiz bir düzen sağlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar sade ve ak çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir hava yuvarı katar.

Report this wiki page