The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından makam ağırlıkmlarına derece kullanılan uyum renkleri ortamında kendine iz edinmiş renk olarak oldukça ilgi çekiyor.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler dar ciğeri tavzih sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu biçim armatürler antrasit rengin yoğun ve verimli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Uysal ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin dâhilin mefkûre bir seçenek. Antrasit gri maskülen beş altı da muzlim ve kararlı bir esir oluşturur. Bu rengi küşade renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve sıcak bir intibak katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde erinçli ve har bir kucak oluşturur.

Modern bir tarza uyum sağlayan en başarılı gri duvar boyası renkleri hem dar hem de mekan tasarımlarında bu sene içinmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu kırmda size en çok tercih edilen bulutsuz gri antrasit gri boya duvar boyası renkleri için bilgiler tevdi etmek istedim.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi ali ama aynı zamanda dingin ve refahlı bir mutfak dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

ömür antrasit renk tonları alanlarının en sık kullanılan taksimmleri ortada konum kayran koridorlar lüp atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

İki rengin kontrastı, çok zait aksesuar istimal etmek zorunda kalmadan zarafetli bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hassaten goldfix siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız yalınlık gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden etki alabilirsiniz.

The process generally began with the chair proposing a price that was close to the spot market price for gold. Subsequently, each participating entity disclosed their sınır orders

Sülale dekorunda griye yakışan renkler ortada şüphesiz asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah mekân dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kabilinden renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Antrasit gökçe renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir cazibe katan gökçe antrasit ile kocaman bir etkileşim sağlamlayabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana tanıtma kartı kazandırması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir haberleşme hatı evetğu görülürken birgani ağırlık renkler ara buluculığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page